Meniu

Soluţii software

Faceţi un pas în plus adăugând software la caracteristicile uzuale de copiere, tipărire şi scanare ale multifuncţionalelor şi răspundeţi provocărilor de business în cel mai eficient mod. Astfel, cu aplicaţii software personalizate puteţi simplifica şi automatiza volumul zilnic de lucru, puteţi să administraţi cât mai eficient informaţiile, să îmbunătăţiţi securitatea documentelor, profitând la maxim de echipamentele Xerox achiziţionate. Soluţiile inovatoare sunt dipsonibile de la Xerox şi parteneri de software.

Alegeţi din opţiunile de mai jos cea mai potrivită soluţie de software pentru afacerea dumneavoastră.

Equitrac Office

Equitrac Office este un flux de imprimare mobil, practic şi sigur, ce permite un control eficient al costurilor şi administrarea mai uşoară a echipamentelor. Equitrac Office asigură accesul individual la echipamente, servicii şi cozi de imprimare în vederea maximizării siguranţei şi mobilităţii documentelor, precum şi crearea unui proces de imprimare eficient din punct de vedere costuri.

citeste mai mult

Xerox DocuShare

Xerox DocuShare permite administrarea documentelor, colaborarea, verificarea, aprobarea, precum şi editarea web pentru o mai bună distribuire a informaţiilor la nivelul întregii organizaţii, de către orice specialist. Împreună cu echipamentele multifuncţionale Xerox, DocuShare este o soluţie completă de administrare a documentelor.

citeste mai mult

ScanFlowStore

ScanFlowStore este o aplicaţie intuitivă de scanare şi stocare, ce vă permite să creaţi extrem de uşor arhive digitale scanând direct de la echipamentul multifuncţional Xerox.

citeste mai mult

YSoft

YSoft SafeQ este o soluţie integrată de management de documente utilizată pentru contorizare, securitate, controlul accesului şi pentru implementarea conceptului “Follow-me”.

citeste mai mult